Weesperplein 4B, Amsterdam Oost, NL
https://twitter.com/MeerDelen

DHL Hooftlaan

Maak jouw omgeving ruimer, groener en schoner

Onze buurtgenoot Shirley is een DHL punt gestart bij haar thuis op Hooftlaan 35. Voor de gezelligheid, buurtcontact en een kleine bijdrage voor de huishoudpot. Breng hier jouw pakketjes en Nespresso recyclezakken. En laat hier ook jouw pakketjes bezorgen, dat scheelt meteen ook bezorgbusjes in onze straat.

DHL betaalt wel erg weinig (25 cent per pakketje), want zij betalen niet voor de schonere lucht en verbeterde veiligheid in onze wijk Brediuskwartier. Daarom willen wij graag Shirley helpen. Wil je Shirley financieel steunen, dat kan hier, bijvoorbeeld met 1 of 2 euro per pakketje.

MeerDelen wil meer veiligheid en schonere lucht en daarbij helpt het als meer pakketjes naar een centraal punt in de wijk gebracht worden. Dat scheelt (te hard rijdende) busjes in de straat en de busjes hoeven minder kilometers te rijden en stoten dus minder uit. Voor de bezorgbedrijven scheelt het brandstof en loonkosten en zijn dus bereid hier te betalen voor het professioneel aannemen van pakketjes. Ken jij mensen bij de gemeente die gaan over verkeersveiligheid of schone lucht? Laat het ons weten (reacties onderaan de pagina of bij aanmelden als aspirant lid)!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *