Weesperplein 4B, Amsterdam Oost, NL
https://twitter.com/MeerDelen

Gooise MeerDelen

Maak jouw omgeving ruimer, groener en schoner

Eerste auto voor MeerDelen in Bussum

Hoera! We hebben een tweede coöperatieve deelauto! Onze eerste is bovenstaande Nissan Leaf (in samenwerking met Ledsdoitnow).

Onze tweede is een hagelnieuwe Renault Zoe en die staat hieronder vereeuwigd. We gebruiken bij deze nieuwe auto onze app (i.s.m. CoöperatieAuto) voor reseveren en openen van de auto. Dit is dus de eerste elektrische deelauto met app in heel Bussum, daar zijn we natuurlijk dubbel trots op!

De Renault is alleen beschikbaar voor leden via het MeerAuto abonnement, dus zonder kosten per uur. Deze auto is al beschikbaar vanaf 85 euro per maand. Als hij bezet is kan je met MeerAuto de Nissan nemen.

MeerDelen auto

Daarnaast kan je de Nissan ook voor af en toe delen in warme kring (met buurtgenoten dus), zie onderstaande prijslijst. De Nissan is met sleuteloverdracht en reservering via google calender.

Totaal maandbedrag voor gebruiker, incl parkeervergunning Bussum Oost€10
Prijs per uur (Elke huur tot 24 uur achter elkaar rekenen we maximaal 10 uur voor)€2
Prijs kilometers (inclusief laadkosten)€0,30
Borg€100
Gebruikerstarief voor de Nissan, inclusief contributie. Gunstige prijs voor vaste dagen is bespreekbaar.

Tot slot is de Nissan voor iedereen beschikbaar per dag (zolang dit gebruik door de warme kring niet hindert). Ideaal voor een proefrit of een lekker dagje weg. In verband met sleuteloverdracht staat dit ingesteld dat je paar uur van tevoren moet melden en zijn de standaard haal en terugbrengtijden beperkt. Vragen om andere tijden en overdracht op korte termijn staat natuurlijk vrij, bij spoed of voor het boeken van een vakantie kan je een bericht sturen via Snappcar.

Beide auto’s hebben een parkeervergunning voor Bussum Oost en voor het laden regelen wij de laadpassen.

Als je onderweg moet laden, dan is dit een handige routeplanner. Gemaakt door Ramon, die op 19 september vorig jaar helemaal uit Zeeland kwam om zijn elektrische camper te tonen op onze proefrijddag.

Wij willen graag uitbreiden met elektrische (bak-)fietsen, een autobusje, eCamper en verschillende soorten auto’s. We zijn het afgelopen jaar gestart met 1 deelauto, nu 2, op weg naar de 10!

Hoe schrijf ik me in voor Gooise MeerDelen?

  1. Meld je hieronder aan voor de Gooise MeerDelen nieuwsbrief via LaPosta. Bij deze aanmelding ontvang je een mail met een link om aanmelden nieuwsbrief definitief te maken. Als je ons wil mailen, dan kan je deze nieuwsbrief beantwoorden.
  2. Mail ons voor jouw aanmelding voor Renault of Nissan. Wij sturen jou een betaallink en regelen vervolgens de verzekering tijdens jouw ritten. Verzekering kan even duren, dus regel dit graag ruim voor jouw eerste rit.