Weesperplein 4B, Amsterdam Oost, NL
https://twitter.com/MeerDelen

Gooise MeerDelen

Maak jouw omgeving ruimer, groener en schoner

Eerste auto voor MeerDelen staat in Bussum

Hoera! We hebben een eerste coöperatieve deelauto! Het is een Nissan Leaf met parkeervergunning voor Bussum Oost. Dit is een samenwerking met Ledsdoitnow.

Het liefst willen we mensen die lid worden (delen in warme kring), straks ook met elektrische (bak-)fietsen.

Vanaf maart is ons ledentarief: 30 cent per km en 2 € per uur tot een maximum van 20 € per dag.
Plus dat de rijders per maand 10 euro contributie betalen inclusief ons reserveringssysteem en eenmalig 10 euro aanmeldkosten. Meld je hier aan en geef jouw e-mailadres aan ons op via het opmerkingenveld bij jouw eerste betaling. Wij melden jou met dit e-mailadres aan bij vereniging gedeeld autogebruik (op onze kosten) en regelen vervolgens de verzekering tijdens jouw ritten.

We willen dit uitbouwen naar een echte buurtcoöperatie met een coöperatieve reserveringsapp die de auto’s en fietsensloten kan openen en sluiten. Vanaf dan gaat de maandelijkse contributie naar 20 euro per maand.

Daarnaast is de auto ook beschikbaar voor niet-leden per dag (zolang dit gebruik door leden niet hindert). Ideaal voor een proefrit of een lekker dagje weg. In verband met sleuteloverdracht staat dit ingesteld dat je paar uur van tevoren moet melden en zijn de standaard haal en terugbrengtijden beperkt. Vragen om andere tijden en overdracht op korte termijn staat natuurlijk vrij.

Meld je hieronder aan voor de Gooise MeerDelen nieuwsbrief.