Weesperplein 4B, Amsterdam Oost, NL
https://twitter.com/MeerDelen

Gooise MeerDelen

Maak jouw omgeving ruimer, groener en schoner

Eerste auto voor MeerDelen staat in Bussum

Hoera! We hebben een eerste coöperatieve deelauto! Het is een Nissan Leaf met parkeervergunning voor Bussum Oost. Dit is een samenwerking met Ledsdoitnow.

Het liefst willen we mensen die lid worden (delen in warme kring). Voor het laden regelen wij laadpassen. Reserveren kan met ons eenvoudige reserveringssysteem. Wij willen graag uitbreiden met elektrische (bak-)fietsen, een autobusje, eCamper en verschillende soorten auto’s.

Totaal maandbedrag voor gebruiker, incl parkeervergunning Bussum Oost€10
Prijs per uur (Elke huur tot 24 uur achter elkaar rekenen we maximaal 10 uur voor)€2
Prijs kilometers (inclusief laadkosten)€0,30
Eenmalige inschrijfkosten, inclusief (collectieve) borg€110
Gebruikerstarief voor deze auto, inclusief contributie. Gunstige prijs voor vaste dagen is bespreekbaar.


We willen dit uitbouwen naar een echte buurtcoöperatie met een coöperatieve reserveringsapp die de auto’s en fietsensloten kan openen en sluiten. Vanaf dan gaat de maandelijkse contributie naar 20 euro per maand.

Daarnaast is de auto ook beschikbaar voor niet-leden per dag (zolang dit gebruik door leden niet hindert). Ideaal voor een proefrit of een lekker dagje weg. In verband met sleuteloverdracht staat dit ingesteld dat je paar uur van tevoren moet melden en zijn de standaard haal en terugbrengtijden beperkt. Vragen om andere tijden en overdracht op korte termijn staat natuurlijk vrij.

Hoe schrijf ik me in voor Gooise MeerDelen?

  1. Meld je hieronder aan voor de Gooise MeerDelen nieuwsbrief via LaPosta. Bij deze aanmelding ontvang je een mail met een link om aanmelden nieuwsbrief definitief te maken. Als je ons wil mailen, dan kan je deze nieuwsbrief beantwoorden.
  2. Mail ons voor jouw aanmelding. Wij sturen jou een betaallink en melden jou met dit e-mailadres aan bij vereniging gedeeld autogebruik (op onze kosten) en regelen vervolgens de verzekering tijdens jouw ritten.
Evalia personenbusje voor gezin, fietsen en spullen
Deze Evalia wordt waarschijnlijk de tweede auto in Bussum.