Amsterdam Oost, NL
https://twitter.com/MeerDelen

Contact&inschrijven

Maak jouw omgeving ruimer, groener en schoner

Aanmelden nieuwsbrief

Lid worden? Waarvoor?

Mobiliteits- en Energiecoƶperatie WatergraafsMeerDelen B.A.

KvK 83002790 Vestigingsnummer 000049204467

BTW-identificatienummer NL862687470B01

Vragen, terugbelverzoeken en berichten graag via contactformulier onderaan de pagina.

Stichting MeerDelen

KvK 83073590

Contactgegevens servicedesk groene stroom

Email:             MeerDelen@samenom.nl

Telefoon:        020-2184465

Inschrijfproces MeerDelen autodelen (o.a. MeerAuto)

  1. Meld je aan voor onze nieuwsbrief via LaPosta zodat wij jouw gegevens hebben. Bij deze aanmelding ontvang je een mail met een link om aanmelden nieuwsbrief definitief te maken. Als je ons wil mailen, dan kan je deze nieuwsbrief beantwoorden of onderstaand contactformulier gebruiken.
  2. (Optioneel) Je kunt vrijblijvend jouw interesse voor MeerAuto aangeven bij het aanmelden voor de nieuwsbrief, of later de link “gegevens inzien en wijzigen” onderin de nieuwsbrief gebruiken om dit toe te voegen (of verwijderen).
  3. (Optioneel) Kom een keer naar een bijeenkomst, proefrijddag, huur onze auto in Bussum of vraag een proefrit aan bij onze partner CoƶperatieAuto. Dan krijg jij een uitleg over coƶperatief elektrisch deelrijden en weten wij wie jij bent.
  4. Geef een signaal dat je lid wil worden via onderstaand contactformulier (of beantwoord de nieuwsbrief). Je ontvangt dan onze lidmaatschapsovereenkomst. Voor lidmaatschap van onze coƶperatie moet je woonachtig/gevestigd zijn in Nederland en uiteraard handelingsbekwaam.
Jouw bericht komt als e-mail bij ons binnen. Je hoeft geen plaatjes te klikken om te bewijzen dat je mens bent, een vinkje is genoeg. šŸ™‚