Weesperplein 4B, Amsterdam Oost, NL
https://twitter.com/MeerDelen

Proefrijden

Maak jouw omgeving ruimer, groener en schoner

Lekker elektrisch rijden
Deze heerlijk stille auto hadden we bij onze kleine proefrijddag van vorig jaar augustus. Zo een komt 2 oktober weer!

Startdag buurtcoöperatie met proefrijden 2 oktober

Op zaterdag 2 oktober hebben we onze eerste buurtbijeenkomst sinds onze oprichting als coöperatie. We gaan dan ook onze partners presenteren bij House of Watt, gewoon in de Watergraafsmeer. Het proefrijden is natuurlijk buiten, presentaties en onze besloten vergadering zijn binnen. Verder is er ruimte (liefst in de zon) voor ontmoeten van buurtgenoten en informele gesprekken. De koffie is uitstekend en House of Watt is binnen ruim en licht opgezet.

Onze partners SamenOm (ons energiecollectief), CoöperatieAuto (ons mobiliteitscollectief) en 02025 (het netwerk voor Amsterdam koploper duurzaamheid) zullen zichzelf voorstellen. Programma loopt van 10.30u tot 14u, met eventueel wat uitloop buiten. Wil jij ook een bijdrage leveren? Meld het via ons contactformulier onderaan de pagina.

10u (buiten) voorbereidingen en inloop

10.30u (binnen) Buurtgenoot Freerk Bisschop vertelt over zijn vakantie in Frankrijk met zijn elektrische auto. Hoe werkt dat? Of gaat het net zo makkelijk als fossiel?

10.45u-13u (binnen en buiten): Diverse programmaonderdelen, zoals Taartmoment van 02025 en presentatie van onze partners SamenOm en CoöperatieAuto.

13u vergadering (aspirant) leden en (aspirant) crowdfunders.

13.30u ledenvergadering

14u-15u uitloop (buiten)

Locatie

House of Watt
James Wattstraat 73
1097 DL Amsterdam

Sinds 25 september moet House of Watt als horeca gelegenheid iedereen bij binnenkomst checken op een geldige QR-code. Voor de buitenlocatie hoeft dit niet.

Bij onze proefrijddag mag je deze multifunctionele personenbus/eCamper/bestelauto testen.

Later meer proefritten?

Wil jij een proefrijddag organiseren meld je dan aan (selecteer ‘ik wil gebeld worden’) of gebruik onderstaand contactformulier.