Proefritten vrijdag 19 maart

Lekker elektrisch rijden
Deze heerlijk stille auto hadden we bij onze kleine proefrijddag van augustus.

We gaan proefrijden met een Renault Zoƫ, een Nissan Leaf, een Nissan Evalia ENV200 en met een elektrische bakfiets! Het wordt vanwege corona kort en simpel, zonder koffie en zonder hapjes. Masker op of afstand houden. Voor Renault en bakfiets volstaat reservering via deze pagina.

Voor de Nissans staat in het reserveringsproces een instructie zodat we de verzekering kunnen regelen. Bij spoed (voor alle vervoersmiddelen) kan je een bericht sturen via deze Snappcar link.

Later meer proefritten?

Daarnaast hebben we van BMW een aanbod gekregen om ook proef te rijden met een BMWi3, dus als jij deze dag wil organiseren (corona-proof) meld je dan aan (selecteer ‘ik wil gebeld worden’).

Ook mogen wij de waterstofauto van Hyundai komen testen bij Dirk Barten op de Spaklerweg. Het mooie hiervan is dat we niet tegelijk hoeven te komen. Je kunt zelf bij hen een afspraak inplannen (bijvoorbeeld bij Rob, hij kent ons).

Reserveren Gooise MeerDelen

Bovenstaand ons reserveringssysteem (totdat we een app hebben). Je reserveert direct een blok van 4 uur, je betaalt alleen voor gebruikte uren. Als je meer dan 4 uur nodig hebt, dan reserveer je het aansluitende blok ook. De beheerder krijgt nog geen SMS als waarschuwing, dus hou rekening met reactietijd van een werkdag. Bij spoed of voor het boeken van een vakantie kan je een bericht sturen via Snappcar. Voor info over prijs en procedure kijk op Gooise MeerDelen.

Als je onderweg moet laden, dan is dit een handige routeplanner. Gemaakt door Ramon, die op 19 september helemaal uit Zeeland kwam om zijn elektrische camper te tonen op onze proefrijddag.